Kwaliteit ten top

Ervaren schrijnwerker Deckers te Aarschot

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche zorgen wij als professioneel schrijnwerker te Aarschot voor een correcte uitvoering van elke opdracht. Wij werken met de beste merken en beschikken over ons eigen atelier waar wij de meeste van onze stukken zelf vervaardigen.

Ramen en deuren

U kunt bij ons terecht voor ramen en deuren in hout of PVC. Zowel vervaardiging als plaatsing nemen wij voor onze rekening. Wij bieden u scherpe prijzen voor hoogstaand, kwalitatief materiaal.

Keukens en kasten

Een nieuwe keuken nodig? U droomt al jaren van een dressing of ingebouwdekasten? Dan bent u bij schrijnwerker Deckers te Aarschot aan het juiste adres. Een afwerking op maat van uw wensen hoort steeds bij onze diensten.

Rolluiken

Geef uzelf, uw gezin of uw werknemers een extra veilig gevoel en laat rolluiken installeren. Bovendien zorgt dit voor een extra besparing op uw energiefactuur.

Interieur

Ook interieurinrichting behoort tot onze specialiteiten. Zowel moderne als klassieke interieurs worden door ons van A tot Z ingericht met de afwerking en houtsoort die u zelf verkiest.

Timmerwerken

Vervaardiging van trappen en algemene schrijnwerken binnen en buiten worden door ons op correcte wijze uitgevoerd. Ook de plaatsing van uw nieuwe trap behoort tot onze mogelijkheden. De meeste stukken worden in ons eigen atelier gemaakt, wat u een perfect prijs/kwaliteitverhouding garandeert.

Meer info gewenst? Bel ons meteen!

We bellen u op!
Contacteer ons
Contacteer ons!0494 90 22 66