Onze Diensten

U kunt bij ons terecht voor ramen en deuren in hout of PVC. Wij installeren ze vakkundig in uw huis. We bieden concurrerende prijzen voor hoogwaardig materiaal van hoge kwaliteit.

Een nieuwe keuken nodig? U droomt al jaren van een dressing of ingebouwdekasten? Dan bent u bij schrijnwerker Deckers te Aarschot aan het juiste adres. Een afwerking op maat van uw wensen hoort steeds bij onze diensten.

Geef uzelf, uw gezin of uw werknemers een extra veilig gevoel en laat rolluiken installeren. Bovendien zorgt dit voor een extra besparing op uw energiefactuur.

Ook interieurontwerp is een van onze specialiteiten. Zowel moderne als klassieke interieurs worden door ons ingericht. We ontwerpen allemaal op een manier die u leuk vindt voor uw huis.

Wij voeren de correcte fabricage van algemeen timmerwerk binnen en buiten uit. Ook het plaatsen van uw nieuwe timmerwerk behoort tot onze mogelijkheden. De meeste stukken worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor u een perfecte prijs / kwaliteit verhouding heeft.