Ramen en deuren

Unieke houtwerk op maat

Professionele houtbewerking

Schrijnwerkerij Deckers werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Roger Deckers, specialist in houtbewerking uit de regio Aarschot. Na zijn overlijden werd de zaak verder gezet door zoon Patrick die inmiddels ook al vele jaren werkzaam was in het bedrijf. U kunt er dan ook van op aan dat elke opdracht voor diverse vormen van schrijnwerkerij perfect ingeschat en op maat afgewerkt wordt.

Hout en PVC

Wij zorgen voor het vervaardigen van ramen in hout. Dit doen wij in ons eigen atelier en hiervoor worden steeds hoogkwalitatieve houtsoorten gebruikt. Maar ook voor PVC ramen bent u bij ons aan het juiste adres. Enkel de beste leveranciers worden door ons uitgekozen zodat het eindresultaat gewoonweg perfect wordt.

Gevelbekleding

Ook voor houten gevelbekleding zijn wij uw geschikte partner. Samen met u bekijken we het beschikbaar budget en op basis daarvan wordt een totaalofferte opgemaakt. We geven u graag advies betreffende de afwerking van uw gevel en de diverse mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem gerust contact op indien u interesse hebt in onze diensten! Wij staan u graag te woord en zorgen voor een gepersonaliseerde en betaalbare offerte op maat van uw project.