Interieur & Trappen

Muren, plafonds, kamers

Gyprocwerken in al zijn facetten

Gyproc is een zeer dankbare materiaalsoort die zich voor oneindig veel toepassingen leent. Zo kunt u perfect uw wanden afwerken met gyproc in plaats van deze te bepleisteren. Maar ook voor de afwerking van plafonds of het indelen van uw kamers is gyproc dé ideale oplossing. Hoog tijd dus om de gyprocwerken en andere interieurafwerking die wij reeds uitvoerden bij diverse klanten regio Aarschot eens onder de loep te nemen.

Passend interieur

Wie zijn interieur wil vernieuwen laat dit best doen door een ervaren vakman. Bij Schrijnwerkerij Deckers spenderen wij dan ook zeer veel belang aan de voorbereiding van onze diverse interieur- en gyprocwerken te Aarschot om steeds tot een perfect resultaat te komen.

Volledige renovaties en vloerwerken

Gyproc plaatsen is één van onze vele activiteiten. Maar ook voor diverse vloerwerken zoals het plaatsen van parket of voor een totaalrenovatie zit u bij óns echt goed. Onze jarenlange ervaring zorgt steeds voor tevreden klanten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem gerust contact op indien u interesse hebt in onze diensten! Wij staan u graag te woord en zorgen voor een gepersonaliseerde en betaalbare offerte op maat van uw project.